Heeft u zin in paella?
Wilt u gebruik maken van mijn catering of heeft u interesse in een kookworkshop voor u of uw kind?
Neem dan contact met mij op.
Ik hoor graag van u.
A bientôt
Serge Perez.
info@depaellaman.nl
06 160 78 330
Catering
De Paellaman verzorgt catering op locatie op festivals en markten.
Ook ben ik te boeken voor zakelijke- of particuliere aangelegenheden.
Zoekt u catering op maat voor een feest, crew- catering, tv-productie, bedrijfsfeest, trouwerij, vergadering, of een ander evenement? Neem dan gerust contact op; ik denk graag met u mee!
Buiten op veilig houtvuur of binnen op gasbrander.
Ik heb daar twee vierkante meter per pan voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten.
Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het bereiden ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Het is echt zoals in Spanje of in Zuid-Frankrijk, tijdens de vakantie.
De planning is dat ik ongeveer anderhalf uur voor etenstijd aanwezig ben. Ik maak een veilig houtvuur klaar en zet mijn paellapan erop. Dan begin ik met het maken van de paella. Ongeveer 1 uur later is de Paella klaar om geserveerd te worden.
Daar zorg ik zelf ook voor. Pas als iedereen zijn tweede portie heeft gehad zal ik vertrekken.
Mijn aandeel is dan voorbij.
Naar wens kan ik als borrel een huisgemaakte biologische sangria van rode, rosé of witte wijn serveren die ik voor € 16,95 per liter (5/6 glazen) verkoop.
Mijn tapas assortiment:
€ 7,95 per portie.
Gemaakt met biologische eieren en pure chocola (minimaal 70% cacao). De mousse wordt gekoeld geserveerd in kleine porseleinen schaaltjes.
Prijs € 7.25 per stuk.
Wijn: rode, wit of rosé uit Spanje of zuid Frankrijk is ook bij mij te bestellen voor € 10,75 per fles.
Ook ben ik te boeken voor zakelijke- of particuliere aangelegenheden.
Zoekt u catering op maat voor een feest, crew- catering, tv-productie, bedrijfsfeest, trouwerij, vergadering, of een ander evenement? Neem dan gerust contact op; ik denk graag met u mee!
Wat u kunt verwachten van De Paellaman
In de meeste gevallen kom ik de Paella op locatie ter plekke bereiden.Buiten op veilig houtvuur of binnen op gasbrander.
Ik heb daar twee vierkante meter per pan voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten.
Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het bereiden ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Het is echt zoals in Spanje of in Zuid-Frankrijk, tijdens de vakantie.
De planning is dat ik ongeveer anderhalf uur voor etenstijd aanwezig ben. Ik maak een veilig houtvuur klaar en zet mijn paellapan erop. Dan begin ik met het maken van de paella. Ongeveer 1 uur later is de Paella klaar om geserveerd te worden.
Daar zorg ik zelf ook voor. Pas als iedereen zijn tweede portie heeft gehad zal ik vertrekken.
Mijn aandeel is dan voorbij.
Naar wens kan ik als borrel een huisgemaakte biologische sangria van rode, rosé of witte wijn serveren die ik voor € 16,95 per liter (5/6 glazen) verkoop.
Tapa's
Diverse verse gemaakte tapas zijn ook bij de paellaman te bestellen.Mijn tapas assortiment:
- Bijzondere tartaar van gerookte makreel op unieke zeewierchipjes. Een portie = 4 stuks
- 3 varianten tortilla's met chorizo, paddenstoelen en /of zalm allemaal met ui, aardappel, ei, paprika en kruiden. Een portie = 3 stuks
- Albondigas : Huisgemaakte gehaktballetjes in pittige tomatensaus. Een portie = 3 stuks
- Meloen met serranoham. Een portie = 3 stuks
- Dunne ei crêpe (= dun pannenkoekje) met Noorse gerookte zalm met roomkaas en verse kruiden. Een portie = 2 stuks
- Spiesjes van schijfjes chorizo en zwarte olijven. Een portie = 3 stuks
- Zongedroogde tomaat met mozzarella en basilicum. Een portie = 2 stuks
- Krokante spiralen van bladerdeeg met Goudse kaas en pesto. Een potie = 3 stuks
- Gebakken aardappel blokjes met zelfgemaakte aïoli. Een porties = 4 stuks
- In olijfolie gemarineerde pittige garnalen. Een portie = 3 stuks
- Knoflook kastanjechampignons salade. Een portie = 4 stuks
- Inktvissalade a la plancha in knoflooksaus. Een portie = 4 stuks
€ 7,95 per portie.
Dessertsuggestie
Kleine chocolade mousse voor de zoete afsluiting van de maaltijd.Gemaakt met biologische eieren en pure chocola (minimaal 70% cacao). De mousse wordt gekoeld geserveerd in kleine porseleinen schaaltjes.
Prijs € 7.25 per stuk.
Wijn: rode, wit of rosé uit Spanje of zuid Frankrijk is ook bij mij te bestellen voor € 10,75 per fles.