Heeft u zin in paella?
Wilt u gebruik maken van mijn catering of heeft u interesse in een kookworkshop voor u of uw kind?
Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van u.

A bientôt
Serge Perez.

info@depaellaman.nl
06 160 78 330
Nieuwsbrief ontvangen?

Catering

De Paellaman verzorgt catering op locatie op festivals en markten.
Ook ben ik te boeken voor zakelijke- of particuliere aangelegenheden.
Zoekt u catering op maat voor een feest, crew- catering, tv-productie, bedrijfsfeest, trouwerij, vergadering, of een ander evenement? Neem dan gerust contact op; ik denk graag met u mee!
 

Wat u kunt verwachten van De Paellaman

In de meeste gevallen kom ik de Paella op locatie ter plekke bereiden.
Buiten op veilig houtvuur of binnen op gasbrander.
Ik heb daar twee vierkante meter voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten.
Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het bereiden ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Het is echt zoals in Spanje of in Zuid-Frankrijk, tijdens de vakantie.

De planning is dat ik ongeveer anderhalf uur voor etenstijd aanwezig ben. Ik maak een veilig houtvuur klaar en zet mijn paellapan erop. Dan begin ik met het maken van de paella. Ongeveer 1 uur later is de Paella klaar om geserveerd te worden.
 Daar zorg ik zelf ook voor. Pas als iedereen zijn tweede portie heeft gehad zal ik vertrekken.
Mijn aandeel is dan voorbij.

Naar wens kan ik als borrel een huisgemaakte biologische sangria van rode, rosé of witte wijn serveren die ik voor € 16,50 per liter (5/6 glazen) verkoop.

Tapa's

Diverse verse gemaakte tapas zijn ook bij de paellaman te bestellen. Mijn tapas assortiment:
  • Bijzondere tartaar van gerookte makreel op unieke zeewierchipjes
  • 3 varianten tortilla's met chorizo, paddenstoelen en /of zalm allemaal met ui, aardappel, ei, paprika en  kruiden.
  • Albondigas : Huisgemaakte ge­hakt­bal­le­tjes in pit­ti­ge to­ma­ten­saus
  • kerstomaten gevuld met zwarte olijf tapenade.
  • Dunne ei crêpe (= dun pannenkoekje) met Noorse gerookte zalm met roomkaas en verse kruiden.
  • Spiesjes van schijfjes chorizo en zwarte olijven.
  • Zongedroogde tomaat met basilicum.
  • Krokante spiralen van bladerdeeg met Goudse kaas en pesto.
  • Gebakken aardappel blokjes met zelfgemaakte aïoli.
  • In olijfolie gemarineerde pittige garnaaltjes.
  • Knoflook kastanjechampignons salade.
  • Inktvissalade a la plancha in knoflooksaus.
Tapas kosten per 2 á 3 stuks € 6,50 per persoon.

Dessertsuggestie

Kleine chocolade mousse voor de zoete afsluiting van de maaltijd.
Gemaakt met biologische eieren en pure chocola (minimaal 70% cacao).  De mousse wordt gekoeld geserveerd in kleine porseleinen schaaltjes.
Prijs € 5,50 per stuk.

Wijn: rode, wit of rosé uit Spanje of zuid Frankrijk is ook bij mij te bestellen voor € 8,50 per fles.
  • De paella op het vuur
  • De Paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De paellaman
  • De Paellaman
  • De Paellaman
  • De Paellaman
  • De Paellaman
  • De Paellaman
  • De Paellaman